Over Ons - ODH van het hydepark

Over Ons

Wij zijn Jan en Gitta van Zeelst en wij wonen in het Westland . Onze drie kinderen zijn al enige jaren het huis uit Sinds 2006 zijn wij de trotse bezitters van een Oud Duitse Herder, Onze eerste ODH was Latoya vom Wolfshof.

Latoya
Blizzy
Caya
Latoya (02-12-2006) Blizzy (12-06-2011) Caya (06-11-2012)

In februari 2006 konden we onze Toya ophalen bij Jutta Marner in Marl. Toya groeide op tot een mooie lieve gezonde hond en we besloten dat we van haar graag een nest wilden. We werden lid van de ADRV en in februari 2009 kregen wij onze eigen kennelnaam, “van het Hydepark”.

In 2010 werd onze droom waar. Het eerste nest van Latoya en Dusty vom Wolfweiher werd geboren.

In de jaren erna heeft zij nog een aantal mooie gezonde nestjes gekregen waar wij met het hele gezin van genoten Latoya was een prima moeder en al haar puppenkinderen groeiden op tot mooie stabiele honden. De contacten met veel nieuwe eigenaren bleven bestaan en we konden zien en horen hoe het met ons puppenspul ging in de loop der jaren.

In 2011 besloten we een teefje van het B nestje zelf te houden. Onze Blizzy!

In 2012 werd onze roedel nogmaals uitgebreid.

Caya het evenbeeld van onze Toya mocht bij ons blijven. Inmiddels is ook zij uitgegroeid tot een mooi teefje met een lief karakter en in 2015 kreeg zij haar eerste nestje. Zij was net als mamma Toya een goede moeder ! In november 2017 verwachten we het tweede nestje van onze Caya, We gaan hier zeker weer volop van genieten samen met onze kinderen en kleinkinderen!!